مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/06/27 - 13:37
  • تعداد بازدید: 772
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان اردبیل:

آثار استاد شهریار بازتاب اعتقادات و باورهای مردمی است

مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل ویژه‌برنامه‌ی زیبا خوانی اشعار استاد شهریار را با حضور اعضای انجمن شاعران‌، نویسندگان و دیگر نوجوانان علاقه‌مند در مرکز فرهنگی و هنری شماره‌ی ۵ کانون اردبیل برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که روز دوشنبه 27 شهریورماه و باهدف گرامیداشت روز شعر و ادب و بزرگداشت شاعر بزرگ استاد سید محمدحسین شهریار برگزار شد، مهدیه علیقلی‌زاده کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان اردبیل ضمن ابراز خرسندی از استقبال نوجوانان داستان‌نویس و دیگر اعضا علاقه‌مند مراکز اردبیل از این برنامه گفت: چنین برنامه‌هایی فرصت خوبی برای شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در مراکز بوده و زمینه آشنایی بیشتر اعضا با آثار شاعران و افزایش علاقه‌مندی به وادی شعر را فراهم می‌سازد.

وی در ادامه با بررسی اشعار استاد شهریار، عنوان کرد: وقتی آثار شهریار به‌ویژه حیدربابا را می‌خوانیم، آنچه از همه بیشتر مشهود است علاقه‌ی وی به وطن و تجلی ادبیات فولکلور و سنت‌های فرهنگی در قلم اوست. کارشناس ادبی کانون تصریح کرد: فولکلور از شاخصه‌های مهم در شناسایی و تشخیص فرهنگ هر قوم و ملت است و از عناصر مردمی به‌کاررفته در اشعار شهریار می‌توان به ضرب‌المثل‌ها، متل واره‌ها، اصطلاحات مردمی و آداب‌ورسوم و اعتقادات اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد.

علیقلی‌زاده بابیان اینکه منظومه حیدربابا تصاویری زیبا از سنت‌ها و آیین و رسوم است، افزود: بیشتر آثار استاد بازتاب اعتقادات و باورهای مردمی است و باعث شده تا فاصله آثار وی با مخاطبش کم شده و به فهم آن کمک کند.

پری ناز ستونه شاعر و مربی آفرینش‌های ادبی و کارگاه‌های شعر مراکز کانون استان در ادامه این برنامه به عناصر مهم در شعرخوانی درست اشاره‌کرده و گفت: فهم درست و کشف محتوا، خیال و تجربه‌های نهفته در شعر کمک می‌کند تا قرائت مناسب‌تری از شعر داشته باشیم.

ستونه بابیان اینکه آشنایی با وزن عروضی شعر نیز از نکات دیگری است که لازم است در قرائت برخی از اشعار به آن توجه داشته باشیم، به ارزش برخی کلمات مرکزی در بیت‌ها و مصرع‌ها اشاره‌کرده و اظهار داشت: برخی از کلمات نقش کلیدی و مرکزی در بیت و مصرع دارند که باید در شعرخوانی با آن توجه داشت چراکه شناخت این کلمات و تأکید و وضوح بخشی لازم روی آن‌ها به انتقال درست لحن شعر به خواننده کمک می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پایین آوردن صدا و یا بلند و کش‌دار خواندن از نشانه‌ها تأکیدی روی واژه‌های مهم هستند تا توجه مخاطب به آن‌ها معطوف شود.

گفتنی است، قاصد، آمدی جانم به قربانت، جوانی، زمان سسی، خان ننه، گل پشت‌ورو ندارد و بخشی از منظومه حیدربابا، نمونه‌ای از شعرهای استاد شهریار است که در این برنامه قرائت شد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت